dilluns, 15 de juny del 2009

COMA MORERA. BIG.360

Avui sortim de Puigcerda per pujar al cim de COMA MORERA. 23 Km de pujada per superar un desnivell de 1.065 mts, amb una mitjana del 5% i una maxima del 12 %.

Despres de certes dificultats per trobar la pista forestal a la localitat d'OSSEJA. Rapidament la "carretera" va guanyant alçada.

Aquets eren part del public que ens animaba.
La pista esta asfaltada (goudronne que diuen per aqui) per pujar no planteja dificultat, pero la baixada ja es preveu que sera força incomoda, per lo boterut que esta el paviment.

Arribada al coll de PRADELLES. Petit descans per fer les fotos de rigor, i despres d'una curta baixada , continua l'ascensio a la que nomes li falten ja uns tres kilometres.


Cim de COMA MORERA, ja no hi ha res mes alt per aqui que es puga pujar amb bici de carretera, als nostres peus i a curta distancia reconeixem la collada de TOSES, SUPER MOLINA,MASELLA, etc.


Descens i cap a MONT LOUIS, on vam dinar per agafar forces per l'etapa de la tarde.


La tarda ens a deparat una sorpresa. De la calor sofocant del mati em passat a la boira espesa i l'ambient hivernal. De totes maneres l'etapa es curta i la fem depressa, el COL DE LA QUILLANE, curt per aquesta banda, l'estacio d'esqui de LES ANGLES, baixada cap el llac de MATEMALE, que practicament no el vam ni veure per culpa de la boira, i la pujada de nou al COL DE LA QUILLANE, ( per aquesta banda si que es mereix el nom de COL )
Bonic dia de ciclisme, crec que ben aprofitat, i em quedo en el record la COMA MORERA, que realment m'agradat.